Читај ми!

Џони Деп није штедео на поклонима за Амбер

Џони Деп је некада имао 650.000.000 долара, како су навели његови финансијски саветници и менаџери, које је потрошио на живот. Амбер Херд обасипао је екстравагантним поклонима, купио је цео град у Француској, острва на Бахамима, поседује луксузну јахту. Његови пријатељи кажу да је живео луксузно и да је велики џентлмен.

Глумац Џони Деп био је један од најплаћенијих глумаца на свету. Његово укупно богатство у једном тренутку процењено је на 650.000.000 долара, како је навео његов пословни менаџер, који више не ради за њега. Звезда чувених Пирата са Кариба безобзирно је трошила новац.

У свом интервјуу за The Wall Street 2017. године, Деп је покушавао да објасни зашто толико троши:

„То је мој новац. Ако желим да купим 15.000 памучних куглица дневно, то је моја ствар.”

Како је глумац зарадио свој новац

Џони Деп је много новца зарадио својим улогама у Холивуду, укључујући 68.000.000 долара од само једног филма.

Дебитовао је у хорор филму Страва у улици Брестова 1984. године, а од тада је прешао напоран глумачки пут у каријери.

Као идол тинејџера у серији 21 Jump Street, која се емитовала 1987. године зарађивао је 45.000 долара по епизоди.

Велику суму новца зарадио је и у франшизи Пирати са Кариба, његова основна плата за филмове је била преко двадесет милиона долара.

Наводно је зарадио укупно 300.000.000 америчких долара за појављивање у пет филмова о Пиратима а, према британским новинама Telegraph, плаћен је 68.000.000 долара за улогу Лудог шеширџије у филму Алиса у земљи чуда.

Упркос томе што је избачен из Фантастичних звери 2020. године, за снимање само једне сцене добио је 16.000.000 долара.

Током снимања пројекта Rum Diaries упознао је Амбер Херд.

Форбс је 2016. године Депа прогласио најпреплаћенијим глумцем у Холивуду.

Џони Деп је своје финансијске менаџере и компанију „The Management Group" оптужио да лоше воде послове и да злоупотребљавају његов новац. У тужби коју је поднео против те компаније оптужио их је да су узели неовлашћену накнаду од 28.000.000 долара и позајмили десет милиона долара трећим лицима без његове дозволе. Да на време нису пријавили порез и да не воде тачно финансијску евиденцију. 

У тим тужбама Џони Деп је зарадио милионе.

Деп је дао седам милиона америчких долара Амбер Херд за развод брака. Она се обавезала да ће тај новац дати у добротворне сврхе.

Глумац је знао да потроши и два милиона долара месечно на раскошан начин живота.

Купио је и три острва на Бахамима 2018. године, на које је потрошио око пет милиона долара. Плаћао је и 40 запослених у компанији која му је водила финансије, а то је 3.600.000 долара годишње.

На вино је месечно трошио око 30.000 долара. Деп је 2018. године за часопис Rolling Stone изјавио:

„Увредљиво је рећи да сам потрошио 30.000 долара на вино, јер је било много више.”

У противтужби коју је поднела Амбер против Депа тврдило се да је потрошио 75.000.000 америчких долара на куповину и уређење 14 својих кућа, 18.000.000 долара на куповину и реновирање луксузне јахте и три милиона долара да би из топа испалио пепео свог идола Хантера С. Томпсона. Деп их је касније исправио, рекавши да је потрошио више од пет милиона долара.

Његов бивши менаџер је тврдио да је Деп сваког месеца трошио 100.000 долара на доктора зависника и 200.000 долара на путовање приватним авионом.

Тврди се да је плаћао тонском инжењеру 100.000 америчких долара годишње и 10.000 долара дневно за обезбеђење.

Љубав према уметности такође га је коштала мало богатство. Наводно је купио три слике Леонора Финија из уметничке галерије у Њујорку, укупне вредности 565.000 долара.
Своје бивше је обасипао скупим поклонима. Глумац је наводно потрошио огромне количине на екстравагантне поклоне посебно за Херд, укључујући „форд мустанг” вредан 150.000 долара и књигу Ернеста Хемингвеја вредну 155.000 долара.

Деп има двоје деце са бившом девојком Ванесом Паради. Иако се није оженио француском глумицом и певачицом, понудио је да је финансијски подржи када су се растали, иако се не зна колика је понуда. Такође јој је дао кућу од 4,5 милиона долара.

Упркос његовој великодушности у везама, Депов бивши менаџер одбацио је тврдње да је Деп део свог богатства дао у добротворне сврхе.

„Не сећам се да сам писао велике суме новца на тим добротворним чековима. Више је волео да се појави на догађају или позајми своје име него да напише чек”, рекао је Џоел Мендел у изјави на суду.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара