Читај ми!

Илон Маск неће се придружити Управном одбору Твитера

Извршни директор компаније „Тесла“ и „Спејсикс“,Илон Маск одустао је од својих планова да се придружи одбору компаније „Твитер“.

Параг Агравал, генерални директор „Твитера" је јавно објавио да Маск остаје највећи акционар "Твитера" и да ће компанија остати отворена за његов допринос.

„Долазак Илона Маска у Управни одбор компаније требало је да буде 9. априла 2022. године, али је Илон одлучио да одустане", рекао је генерални директор те друштвене мреже Параг Агравал.

Истакао је да компанија цени учешће акционара без обзира да ли су у управном одбору или не, као и да је Илон Маск највећи акционар и да остају отворени за његово учешће.

Маск, који је најбогатији човек на свету, почетком априла објавио је да је преузео 9,2 одсто капитала "Твитера". У документу пренетом регулаторном телу берзе навео је да је његово учешће у компанији „пасивно" и да не намерава да утиче на стратешке одлуке.

Пре него што је постао један од највећих власника капитала Маск је био активан корисник Твитера са 80,5 милиона пратилаца.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара