Читај ми!

Моника Белучи: Нисам опседнута изгледом, желим да старим на природан начин

Популарна италијанска глумица Моника Белучи,поред добре глуме симбол је и младалачког изгледа. У недавном интервјуу за Sunday Times Style Magazine, причала је о старењу као природном процесу живота, и истакла да се не плаши старења.

Глумица је позирала за насловну страну модног часописа, за који је говорила о годинама, старењу као неизбежном процесу, о начину живота .

„Постоји толико жена које се осећају слободним да старе на другачији начин", рекла је Моника Белучи.

Коментаришући свој изглед, открила је да избегава ригорозне тренинге и строге дијете, да воли вино и тестенине и да повремено одлази на пилатес. Истакла је да није опседнута изгледом и да је увек била жена са облинама.

„Када имате 50 или 60 година, немате исте потребе као када имате 20 година. Године нам дају другачију перспективу", објашњава глумица.

Причајући о свом искуству „Бонд девојке", италијанска глумица је напоменула да је њен кастинг означио „велику промену", додајући да „има толико жена које се осећају слободно да старе на другачији начин .

„Када смо млади имамо ђаволску лепоту, што је сасвим природно, али се морамо носити и са старошћу, јер живот иде даље", рекла је глумица.

Причала је и о ћеркама, односу са бившим супругом Венсаном Каселом, од кога се развела 2013. године, а од тада је бивши пар пронашао ритам заједничког родитељства.

"Раздвојени смо већ дуго времена, али у исто време када сте родитељ, ви сте родитељи за цео живот", рекла је Моника Белучи.

Истакла је да је захвална и срећна што није почела да се бави филмском индустријом као млада тинејџерка, али и да је то „питање среће".

Моника Белучи говори о покојној оперској певачици Марији Калас, из чијих дневника и писама ће читати одломке на сцени у Лондону, у априлу 2022. године.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 09. дец 2021, 16:45) - anonymous [нерегистровани]

Re: Belo na belo

Izgleda da je tvoj pogled na svet oko nas - sasvim, sasvim izvrnut ...
Sem ako si jedan od "prosvetljenih" palančana koji napamet znaju kompletnu enciklopediju palanačkih pravila o životu i vrednostima života.

(четвртак, 09. дец 2021, 14:49) - anonymous [нерегистровани]

Belo na belo

Poput kvadrata Kazimira Maljeviča, tako ja doživljavam trivijanosti izgovorene od strane posrnule Monike