Читај ми!

Салма Хајек и ћерка Валентина украле све погледе на црвеном тепиху у Лос Анђелесу

Популарна холивудска глумица Салма Хајек на премијери филма "Eternalsa"у Лос Анђелесу, на црвеном тепиху се појавила са својом ћерком Валентином Паломом. На премијеру филма својих петоро деце повела је и Анђелина Жоли.

Салма Хајек и њена ћерка одлучиле су се за црне хаљине. Валентина је носила мини хаљину бренда „Saint Laurent", са дугим рукавима, а Салма је истакла своје попрсје у хаљини бренда  "Gucci", која је имала дубоки изрез на грудима, испод кога се назирала златна постава хаљине.

Глумица је ћерку Валентину добила у браку са Франсоа Арни Пином, са којим је у браку од 2009. године. Венчање је било у Паризу, а славље у Венецији.

У Марвеловом филму, Салма глуми Ајак, а филм Eternalsa стиже у биоскопе 5. новембра 2021. године. Филм је режирала Клое Жао, а поред Салме у филму глуме и Анђелина Жоли, Кит Харингтон, Ричард Маден и други.

„За мене је улога хероја у филму била шокантна на много начина. Сама помисао на то да ћу у својим педесетим бити херој у породици Марвел, шокантно је. Да ми је неко рекао да ћу глумити хероја, насмејала бих се, јер су овакве улоге у прошлости биле резервисане за мушкарце", истакла је Салма Хајек. 

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво