Читај ми!

Томе, ти ли си? Вечити младић претерао са естетским третманима

Од када се славни глумац Том Круз појавио на бејзбол утакмици, обожаваоци су почели да нагађају, да ли је његово надуто лице последица старења или неких естетских захвата.

Како се трансформишу лица славних, попут Тома Круза, Мадоне, Меган Фокс... Том Круз изгледао је много другачије у односу на слику затегнутог лица и блиставог осмеха.

Обожаваоци нису могли да схвате где је нестала 59-годишња звезда из филма Немогућа мисија. Његов изглед коментарисали су стручњаци, па је тако естетски хирург Нил Реј, чији су пацијенти славне звезде, рекао да је Том претерао са естетским третманима.

„Изгледа да је Том Круз претерао са инјекцијама против бора, као и са филерима, а све то дало је нову слику његовом лицу. Без пажљивог разматрања структуре лице пацијента резултат захвата може бити искривљен и дати лицу неприродан изглед“, истакао је естетски хирург Нил Реј.

С њим се сложио и хирург Рос Пери, који је истакао да Томов изглед одаје комбинацију вишка килограма и естетских третмана. Његови образи изгледају затегнуто, али неприродно. Чини се као да су му очи ситније. Види се и да је на челу убризгавао ботокс.

На сличан начин, само неколико дана раније, Мадона је изненадила своје пратиоце одбацивши беспрекоран изглед. Уместо њега, дива је изгледала природније у 63. години.

број коментара 0 Пошаљи коментар