Читај ми!

Роналдо протерао угљене хидрате са јеловника Манчестер јунајтеда

Фудбалерима Манчестер јунајтеда који воле слатко последњих недеља није лако. У присуству Кристијана Роналда устежу се да једу „брзу” храну и десерте, а изгледа да је бивши нападач Реал Мадрида утицао и на јеловник у тренинг центру свог садашњег клуба.

Португалски фудбалски репрезентативац Кристијано Роналдо познат је по избегавању угљених хидрата, нарочито од конференције за штампу на Европском првенству када је флашицу кока-коле заменио флашицом воде.

Популарни спортиста примењује веома строгу дијету и веома је дисциплинован.

Према речима голмана Манчестер јунајтеда Лија Гранта, Роналдо подстиче цео тим да буде најбољи, и то на више начина.

Грант је открио да је уочи утакмице у суботу, на којој је Роналдо постигао два гола, екипа остала у хотелу и заједно вечерала.

Али, према Грантовим речима, бивши нападач Реал Мадрида није појео десерт након оброка. Када су то видели, ни остали играчи Манчестер јунајтеда нису појели слаткиш, упркос томе што су раније обично јели када је екипа на заједничкој вечери.

„Нико није ни пипнуо десерт“, истакао је голман, додајући да га је запањило што се ниједан играч није усудио да једе „брзу” храну која је била доступна.

Према писању британским медија, Роналдо је утицао и на понуду хране у тренинг центру клуба у којем игра.

У понуди, наводно, нема угљених хидрата, сокова и слаткиша, али се зато могу почастити бакаларом и хоботницом.

Поједини играчи нису одушевљени том променом јер нису љубитељи рибе и морских плодова, а међу протераним слаткишима је и пудинг који је доскора био на менију петком. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи