Читај ми!

Сахрањен Ненад Ненадовић

На сцени Театра „Вук“ пријатељи, колеге и поштоваоци опростили су се од глумца Ненада Ненадовића, који је преминуо 22. септембра у 57. години од последица коронавируса. Сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

Био је једно од заштитних лица Позоришта „Бошко Буха“ пуних 37 година. На тој сцени је био и рекоредер по броју изведених представа у сезони. Играо је дечаке и принчеве, очеве и краљеве, чак и старце, али је остао вечити дечак ведрог осмеха.

„Када једном поверујемо да Неша више није са нама, сећаћемо га се често и радо, с љубављу и радошћу што смо се срели у овом животу“, рекла је глумица Борка Томовић. 

Телевизијска публика ће га памтити по бројним серијама у којима је почео да игра још као дечак, као и емисијама намењеним најмлађој публици.

Колеге су истакле педагошки рад Ненада Ненадовића, као значајан део његове каријере. Генерацијама младих глумаца и глумица који су прошли кроз његову школу пружио је уз лекција о тајнама заната и оне најважније, животне.

Уз захвалност на свим приликама које им је пружио, младе колеге су се присетиле најважније лекције којој их је Ненадовић научио – да, пре свега, буду добри људи, па онда глумци. 

Ненад Ненадовић сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи