Читај ми!

Душан Мацура: Прва љубав је кошарка, а друга квизови

Волите ли квизове? Да ли волите да их гледате или бисте радо и учествовали у неком од њих, али немате храбрости да се пријавите? Како се то набоље ради, показао је свима Душан Мацура, када је пре неки дан победио трагача и својој екипи обезбедио више од 600 хиљада динара.

Душан Мацура, победник у квизу „Потера", гостујући у Београдској хроници истакао је да новац од квиза још није потрошио. Учешће у квизу је забава, изазов и сплет околности, са срећним крајем.

„Знање је база, има и среће,али у одређеним моментима пресуди срећа", рекао је Душан Мацура.

Пре извесног времена и у Слагалици сте оборили рекорд, а где сакупљате то знање?

„Да у једном тренутку мој резултат у Слагалици био је рекорд, али га је оборио мој добар друг Милош Кагна, шампион циклуса, па сам ја на другој позицији",напоменуо је Душан.

Истиче да је бавећи се спортом имао привилегију да пропутује, све тачке света, упозна културе различитих народа и доста тога сазна и види. Неке области су драже, као филм, музика, спорт, уметност.

„За учешће у квизу ипак мора да се научи много области. Постоји енциклопедија од 1.000 страна, око 30 страна дневно сам спремао. Важно је да буде задовољство", истакао је Душан Мацура.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(четвртак, 23. сеп 2021, 15:21) - anonymous [нерегистровани]

Statistika

Mislim da je Arsić sada rekorder u slagalicu.

(четвртак, 23. сеп 2021, 08:01) - anonymous [нерегистровани]

Мени делује да трагачи "знају" одговоре...

...пре почетка емисије? Поверовао бих да су трагачи личности које су раније побеђивале у другим квизовима или неки "генијалци". Све изгледа као да је режирано-намештено да би било занимљиво за гледање?
Слагалица је закон!

(четвртак, 23. сеп 2021, 03:18) - anonymous [нерегистровани]

Zašto

Da se zabrani najuspešijima? Neka se ostatak potrudi da ih stigne i prestigne. Ako si u nečemu najuspešniji takmiči se dok god pobeđuješ. Zašto bi No1etu dopustili da osvoji 1 GS i onda mu zabranili da na istom učestvuje? Ili Ivani Španović? Ili bilo kojem vrhunskom sportisti, pevaču, glumcu itd. Neka se takmiče dokle god pobeđuju i žele to da rade.

(среда, 22. сеп 2021, 19:54) - mirjana [нерегистровани]

sta reci

Gledala sam gdina Macuru i u slagalici i stvarno zna dosta toga i na tome mu cestitam.Ali ,mislm da se mnogi takmicari prijavljuju i ucestvuju u svim mogucim kvizovima pre svega zbog novcanih nagrada,a zatim kao sto kazu zbog takmicenja i zabave,Jedni isti takmicari ucestvuju u svakom drugom ciklusi Slagalice i drugih kvizova,Dobro je jedino u Poteri,jednom pobedis i vise nemas pravo da ucestvujes,tako je bilo i u Milijunasu.To je dobro pravilo,Ovako svako malo ista lica.