Читај ми!

Андреј Јосифовски награђен у Бриселу за портрет Мемедовића од флаша

Андреј Јосифовски Пијаниста освојио је награду за уметничко достигнуће године – Artistic Achievement Award 2020 за портрет Јована Мемедовића од 4.000 пластичних флаша.

На четвртој годишњој додели награда "Emerging Europe", одржаној 15. септембра у Бриселу одата су признања најбољим појединцима, предузећима и организацијама из целе Централне и Источне Европе.

У ужем избору је било више од 60 невладиних организација, предузећа и појединаца који су показали најбољу праксу, иновације и храброст у целом региону.

Глобална заједница је први пут изабрала победнике, подељене у пет категорија заснованих на циљевима одрживог развоја Уједињених нација (људи, планета, просперитет, партнерство, мир).

Гласало је више од 8.000 људи у свим категоријама. Награде је уручила Касија Мадера из Би-Би-Сија.

Награду у категорији „Људи – Уметнички пројекат“ добио је пројекат Save Our Home Андреја Јосифовског познатијег као Пијаниста.

Андреј је од 4.000 пластичних флаша направио портрет Јована Мемедовића. Ово је изузетно признање за сву његову преданост и његов активизам.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи