Читај ми!

„Мејдени“ на омоту новог албума: Хвала Ђоковићу

Један од најпопуларнијих хеви метал бендова „Ајрон мејден“ издао је нови албум 3. септембра, а на омоту за њега освануло је и име српског тенисера Новака Ђоковића.

Албум Senjutsu 17. је студијски албум британских металаца, а на једном делу омота чланови групе написали су коме се све захваљују. Корисници Редита приметили су да се Стив Харис, легендарни басиста „Мејдена“, захвалио, између осталих, Новаку Ђоковићу.

Иако је на први поглед потпуна мистерија зашто је Харис навео име најбољег тенисера на планети, Ђоковићев однос са члановима бенда траје већ неко време.

Гитариста „Мејдена“ Адријан Смит је рекреативни тенисер у слободно време, а на мастерсу у Монте Карлу уручио је Ђоковићу на шљаци свој соло албум. Бубњар бенда Нико Макбрејн је велики обожавалац тениса и редован је на трибинама Вимблдона.

На најпрестижнији тениски турнир долазио је и Харис, а према неким наводима провео је неко време са Новаком.

Харис је, иначе, велики поклоник спорта уопште, као и сви чланови „Мејдена“, који су и велики промотери здравог живота. Басиста је фанатичан навијач „Вест Хема“ за који и игра у селекцији ветерана, певач Брус Дикинсон дуго је тренирао мачевање, а Нику Макбрејну је голф опсесија.

број коментара 0 Пошаљи коментар