Читај ми!

Познати модни дизајнер Марк Џејкобс не крије да је сујетан и да иде на пластичне операције

Славни модни дизајнер Марк Џејкобс воли да на друштвеним мрежама дели детаље из свог приватног живота, тако да ни фејслифтинг захват којем се подвргао није био изузетак. Џејкобс је изазвао праву пометњу на Инстаграму када је на профилу објавио своју фотографију главе умотане у завоје после пластичне операције.

Више од милион и по пратилаца Марка Џејкобса на друштвеним мрежама је већ навикло да види разне детаље из његовог свакодневног живота, али последња објава је изазвала посебну пажњу баш зато што и поред тога што се све више људи одлучује на ову врсту третмана, већина настоји да то по сваку цену сакрије од јавности.

Али Џејкобс као да жели да промени став јавности према овим захватима и скине стигму са људи који се одлучују за ову врсту хируршких процедура.

Њујоршки пластични хирург др Ендру Џаконо над Џејкобсом је извео „модерни“ фејслифтинг користећи напредну дубинску технику у којој је пионир већ више од 13 година, у којој се кожа затеже испод мишићног тиква и добија се природнији и мекши изглед после затезања. Овај захват Џејкобса је коштао 50.000 долара.

У разговору са новинарком Вога, Марк Џејкобс је открио цео историјат процедура за подмлађивање којима се подвргао. Кренуо је са ботоксом и филерима. Међутим, пошто му се није допадало како изгледа ни он, а ни други људи после ових захвата, одлучио се на затезање опуштене коже око вилица мезонитима, али се испоставило да та интервенција има веома краткотрајан ефекат. Зато је на крају одлучио да се подвргне радикалнијем хируршком захвату.

Осим тога, познати дизајнер није крио од јавности и да је ишао на трансплантацију косе.

„Имам 58 година. Мислим да не изгледам лоше за своје године. Нисам морао ово да поделим са другима, али за мене су ове приче око пластичне хирургије и старења као и свака друга. Проблем је што се људи стиде. Нећу да се стидим... Да, сујетан сам. Није срамота бити сујетан... То је као када се лепо обучете па волите што вас други гледају. То су неке ствари које ми причињавају задовољство. Брига о себи на свим нивоима, било да се ради о духовном развоју и медитацији, или о томе да ли сте се офарбали или ошишали, или средили нокте“, објашњава Џејкобс у интервјуу за Вог.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво