Читај ми!

Елен Деџенерес гаси емисију након одласка троје продуцената

Чувени ток-шоу Елен Деџенерес престаје да се емитује после 19 година. Водитељка и комичарка на овај потез одлучила се после више месецеи од одласка три важна члана екипе која је реализовала емисију.

Америчка ТВ водитељка, у интервјуу за Холивуд рипортер, рекла је да програм који је водила „више не представља изазов“, преноси Скај њуз.

Како је Елен Деџенерес навела, већ неколико година разматрала је тај потез и о својој коначној одлуци обавестила је сараднике 11. маја.

ТВ звезда нашла се под лупом јавности последњих месеци због медијских навода са детаљним тврдњама водитељкиних бивших сарадника о токсичној атмосфери на радном месту.

У августу прошле године, троје продуцената отишло је након што су се наводи појавили у медијима.

Гледаност емисије такође је била погођена афером. Подаци агенције „Нилсен“ показују да је гледаност емисије Елен Деџенерес ове сезоне опала за 1,1 милион људи, то јест спала је са 2,6 милиона гледалаца на 1,5 милиона.

Прошле године Елен се извинила сарадницима када је интерном контролом у компанији „Ворнер брос“ открио „недостатке у вези са свакодневним радом на стварању емисије“.

Комичарка и глумица је у прошлости била позната по својој блиставој личности на екрану, често дарујући и госте и гледаоце емисије, као и по добротворним акцијама.

Емисија Елен (Ellen) имала је 171 номинацију за награду Еми и од тога освојила 61 признање.

Гашење емисије поклапа се са истеком водитељкиног уговора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво