Читај ми!

Елен Деџенерес гаси емисију након одласка троје продуцената

Чувени ток-шоу Елен Деџенерес престаје да се емитује после 19 година. Водитељка и комичарка на овај потез одлучила се после више месецеи од одласка три важна члана екипе која је реализовала емисију.

Америчка ТВ водитељка, у интервјуу за Холивуд рипортер, рекла је да програм који је водила „више не представља изазов“, преноси Скај њуз.

Како је Елен Деџенерес навела, већ неколико година разматрала је тај потез и о својој коначној одлуци обавестила је сараднике 11. маја.

ТВ звезда нашла се под лупом јавности последњих месеци због медијских навода са детаљним тврдњама водитељкиних бивших сарадника о токсичној атмосфери на радном месту.

У августу прошле године, троје продуцената отишло је након што су се наводи појавили у медијима.

Гледаност емисије такође је била погођена афером. Подаци агенције „Нилсен“ показују да је гледаност емисије Елен Деџенерес ове сезоне опала за 1,1 милион људи, то јест спала је са 2,6 милиона гледалаца на 1,5 милиона.

Прошле године Елен се извинила сарадницима када је интерном контролом у компанији „Ворнер брос“ открио „недостатке у вези са свакодневним радом на стварању емисије“.

Комичарка и глумица је у прошлости била позната по својој блиставој личности на екрану, често дарујући и госте и гледаоце емисије, као и по добротворним акцијама.

Емисија Елен (Ellen) имала је 171 номинацију за награду Еми и од тога освојила 61 признање.

Гашење емисије поклапа се са истеком водитељкиног уговора.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 13. мај 2021, 17:05) - anonymous [нерегистровани]

Toksicna atmosfera

Toliko je Elen napravila toksicnu atmosferu u svom velikom timu, da je osim tri producenta otislo jos mnogo i drugog osoblja.