Читај ми!

Љубав у доба короне - made in Italy!

Бивши потпредседник италијанске владе, десничар Матео Салвини, припрема свадбу са двадесет година млађом изабраницом сличног политичког педигреа.

Рестриктивне мере против короне у свету обуставиле су масовна окупљања, прославе и венчања. Да се ситуација враћа у нормалу доказ је и вест коју преносе италијански медији.

Матео Салвини (48), сенатор и председник десничарске партије Лига, познат као евроскептик и оштар противник имиграције, овог лета стаје други пут на луди камен.

Његово срце освојила је 28-годишња Франческа Вердини, ћерка политичара, банкара и дугогодишњег блиског сарадника бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија, Дениса Вердинија.

Лепа Франческа бави се економијом и угоститељством и политика је не интересује. Лепо се слаже са децом коју њен изабраник има из претходног брака и ванбрачне везе, 18-годишњим Федериком и 9-годишњом Миртом.

Италијански медији шаљиво коментаришу да не чуди што се бивши министар унутрашњих послова и вицепремијер тако здушно залаже за попуштање епидемиолошких мера, будући да за то има и личне мотиве.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 12. мај 2021, 18:52) - anonymous [нерегистровани]

Italiano dasa

Prelepa je! Svaka čast debeli!