Читај ми!

Илон Маск се у шоу програму „Суботом увече уживо" представио као први домаћин са Аспергеровим синдромом

Извршни директор компаније „Тесла“ и оснивач „Спејс икса“, Илон Маск, био је домаћин водитељ најновије епизоде „Суботом увече уживо“. У уводном наступу Маск је запитао гледаоце да ли су стварно очекивали да човек са оваквом биографијом буде обичан, нормалан фрајер.

Илон Маск је преузео улогу водитеља домаћина најновије епизоде Суботом увече уживо (Saturday Night Live) и у свом уводном наступу се представио као прва особа са Аспергеровим синдромом која је водила овај шоу програм, или бар „прва која је то признала“.

Ова изјава је одмах изазвала реакције на друштвеним мрежама, с обзиром на то да је познато да је глумац Ден Акројд за кога се зна да има овај синдром био домаћин СНЛ пре Маска.

Контроверзни милијардер је говорио и о томе да верује у „будућност обновљиве енергије“ и да човечанство може бити мултипланетарно.

Говорећи о себи, домаћин се пожалио и да је несхваћен. „Знам да понекад кажем или објавим необичне ствари, али мој мозак управо тако функционише. Свакоме кога сам увредио, само желим да кажем, ја сам обновио производњу електричних аутомобила и припремам ракету којом ће људи ићи на Марс. Да ли сте стварно мислили да сам ја обичан нормалан фрајер?“, заптитао је Маск.

Пред крај уводног наступа, похвалио је чињеницу да се СНЛ заиста емитује уживо и да може да каже било шта, чак и нешто шокантно. „Возим 'тојоту пријус‘“, рекао је кроз смех.

Као домаћин, један од најбогатијих људи на планети, је угостио и своју мајку, са којом се присећао времена када је још као дечак напрвио видео игру о свемиру.

Појава Илона Маска као водитеља домаћина Суботом увече уживо многе је изненадила с обзиром на то да су домаћини обично глумци или музичари, а понекад и спортисти, а многи је нису дочекали са одобравањем.

Још када је најављено да ће он бити домаћин многи су изразили своје негодовање. Комичарка Сара Купер је на свом профилу на Твитеру одмај објавила: „Мрзим чињеницу да је Илон Маск домаћин СНЛ, а још више мрзим то што нема шансе да је не гледам“.

У међувремену, огласио се и Конан Обрајен обрајвом: „Милијардери су у ствари сјајни домаћини СНЛ. Погледајте епизоду са Џоном Д. Рокфелером“.

Осим чињенице да је први пут домаћин Суботом увече уживо био један милијардер, први пут је овај популарни шоу програм уживо емитован и на Јутјубу у преко 100 земаља.

Музичка гошћа је била Мајли Сајрус, али је њен наступ изгледа остао у Масковој сенци.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи