Читај ми!

Мик Џегер ексклузивно за Двестадвојку о пандемији, новој песми

Радио Београд 202 забележио је ексклузиван интервју са певачем и заштитним лицем „Ролингстонса“, легендарним Миком Џегером. У емисији „Правац 202“, која се емитује од 10 до 13 часова, чућемо како је чувени рокер стварaо, снимао и како се осећао за време недавног затварања Велике Британије због пандемије.

Радио Београд 202 од 10 сати доноси праву ексклузиву – интервју ни мање ни више него са легендарном музичком иконом – Миком Џегером.

Ненад Кузмић, уредник музичке редакције Радија 202, истиче да је повод за разговор са овом музичком легендом био сингл Easy Sleаzy који је Џегер заједно са Дејвом Гролом објавио пре неколико дана.

Фронтмен „Стоунса“ откриће слушаоцима Двестадвојке како је стварaо, снимао и како се осећао за време недавног затварања Велике Британије због пандемије.

Објасниће и како је у једној песми и видео-споту спојио своје водоинсталатерске вештине по кући и теоретичаре завере о корони и вакцинама.

Након интервјуа са Миком Џегером у емисији „Правац 202" следи разговор са Бајагом.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво