Читај ми!

Џастин Бибер: Толико сам се дрогирао да су телохранитељи морали да ми проверавају пулс док спавам

Канадска суперзвезда Џастин Бибер дао је интервју за магазин Џи-Кју у којем је говорио о свом преображавању из дивљег тинејџера у нову особу.

„Имам супругу коју обожавам и која ми је велика утеха. Осећам се безбедно“, рекао је Бибер у интервјуу.

Канадски поп певач стекао је репутацију лошег понашања и озбиљан проблем са дрогом протеклих година.

Толико озбиљан да су, како каже, његови телохранитељи морали да му ноћу улазе у собу и проверавају пулс да се увере да је жив.

„Имао сам сав тај успех, али сам и даље био тужан. Имао сам све те нерешене ствари у животу, а мислио сам да ће успех све то да поправи. За мене је дрога била средство које ће да утрне тај бол како бих могао да наставим“, испричао је певач.

Биберов први сингл One Time стекао је платинасти тираж 2009. када је имао само 15 година. Током наредних година постао је глобална суперзвезда, а тада је и његово понашање постајало све нестабилније.

У новембру 2018. године, певач се оженио манекенком Хејли Болдвин, а наредне године најавио да узима паузу од музике и певања како би се фокусирао на своје ментално здравље.

„Да будем искрен, много сам здравији и имао сам много ствари које су ме мучиле, попут мононуклеозе и лајмске болести“, рекао је Бибер, додајући да му је брак помогао да преброди многе тешке тренутке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи