Читај ми!

Памела Андерсон се враћа у Канаду и продаје вилу у Малибуу

Памела Андерсон, канадско-америчка глумица, фото модел, продуценткиња и активисткиња за права животиња, одлучила је да прода своју луксузну вилу у Малибуу, коју је 2000. године купила за 1,8 милиона долара. Вила је процењена на 14,9 милиона долара.

Памела Андерсон, звезда серије Чувари плаже, напустила је Канаду због ангажмана у Плејбоју, а сада се вратила у своју домовину и продаје луксузну вилу у Малибуу.

Недавно се удала за свог некадашњег телохранитеља Дана Хајхурста и преселила се на имање своје баке на оструву у близини Ванкувера.

Вилу у лагуни у Малибуу Памела је купила 2000. године за непуна два милиона долара, а касније је викендицу у „шеби шик“ стилу реконструисала у нови дом за себе и своја два сина.

„Требало ми је 10 година да је изградим и уложим још осам милиона долара да би овако изгледала“, наводи позната глумица.

Кућа у Малибуу површине од око 500 квадратних метара има три спаваће собе, велики дневни боравак, трпезарију и кухињу отвореног плана са камином, терасу на крову и пространо двориште са базеном и делом за дружење и сунчање. Степениште води до главне спаваће собе која има свој балкон, купатило и сауну. На имању се налази и кућа за госте, из које се, како тврди власница, пружа најлепши поглед.

„Напустила сам свој мали град у раним двадесетим годинама због Плејбоја, путовала по целом свету, само да бих се вратила кући – једном од најлепших места на свету“, рекла је у интервјуу за часопис Пипл. „Вратила сам се у једном комаду. Чудо. Ја сам срећна девојка“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво