Читај ми!

Зашто је полиција хапсила обожаваоце Џастина Бибера

Полиција је у уторак била приморана на акцију након што су десетине обожавалаца Џастина Бибера занемарили тренутне смернице за здравље и безбедност окупљањем испред хотела где је одсео.

Канадски певач пријавио се у хотел са пет звездица након што је са супругом манекенком Хејли Бибер отпутовао у француску престоницу 1. марта на 27. рођендан. 

Међутим, касније је примећен да снима видео материјал на крову хотела, а његови обожаваоци су чинили све да га виде и да му се приближе.

Поп-звезда је био на крову зграде, окружен члановима екипе са којом је снимао. Носио је беж кошуљу и тамне панталоне.

Џастин је у паузама снимања носио преко лица заштитну маску. 

Међутим, масовно окупљање обожаватеља у кругу хотела „Мандарин оријентал" подстакло је локалне власти да пошаљу 40 полицајаца како би их натерали да се склоне и тако не угрожавају здравље. Било их је најмање 150.

Најпре нису реаговали на апеле полицајаца да напусте место окупљања, чак се број обожаватеља у овом делу Париза повећавао. Све више њих се окупљало у нади да ће бар на тренутак видети младу звезду. 

Полиција је зато затражила од окупљених да хитно напусте место окупљања, дала рок од 15 минута.

Након тога је уследило хапшење оних који су ипак решили да остану. Највернији обожаваоци лика и дела 27-годишњег певача завршили су у притвору. 

број коментара 0 Пошаљи коментар