Читај ми!

Парис Хилтон се и даље бори са траумама из школских дана

Ријалити звезда Парис Хилтон (39) поделила је фотографије из доба када је имала 18 година на друштвеним мрежама, које су настале након повратка из школе, у којој је, како тврди, претрпела емоционалну и психолошку тортуру.

„Ове фотографије су снимљене када сам имала 18 година и када сам се вратила кући после ужасних искустава која сам прошла у "Provo Canion School". Видим бол у својим очима. Била сам толико трауматизована да сам се претварала да је све у реду, покушавајући да блокирам болна сећања", написала је Хилтонова уз фотографије. 

„Гледајући ово сада, знам да бих као тинејџерка била ипак невероватно поносна на жену каква сам данас", додала је.

Своје искуство у приватном интернату у Јути, објавила је у документарном филму Ово је Париз који је премијерно приказан у септембру.

Такође је за магазин Пипл изјавила да је 11 месеци, колико је похађала наведену школу, трпела „непрекидно мучење", наводећи да је била жртва насиља од стране запослених.

Напустила је школу са 18 година 1999. године.

Новинари Фокс њуза разговарали су са шест бивших ученика и једним чланом бившег особља интерната, који су поделили сопствене приче и поткрепили тврдње звезде да је патила или била сведок физичког и менталног злостављања, укључујући „присилно узимање лекова, премлаћивање, закључавање и малтретирање од стране особља".

„Парис, која је објавила овакве детаље, могла би да изазове заиста велике промене. Она је херој", рекла је Ли Голдман, такође бивша студенткиња интерната.

У школи су одбили да реагују и дају изјаву поводом навода, и филма Хилтонове.

„Првобитно отворена 1971. године, школа је продата у августу 2000. Зато не можемо да коментаришемо наводе и догађаје који се односе на период пре овог времена ", кратко су саопштили.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво