Читај ми!

„Тесла" тражи стручњака који ће „штитити" Илона Маска на друштвеним мрежама

Извршни директор „Тесле” милијардер Илон Маск, очигледно тешко излази на крај са непријатним и злурадим коментарима који му се упућују на друштвеним мрежама, па је решио да запосли особу која ће му ублажити тај проблем.

Недавно је компанија „Тесла” објавила оглас за попуњавање радног места. Наиме, тражи се стручњак који би се бавио разним видовима подршке купцима.

Ипак, оглас је убрзо мало измењен, па је додато да тражени стручњак „треба да решава питања жалби, одговарајућим каналима и критичким размишљањем, и да се бави садржајима са друштвених мрежа које су усмерене на извршног директора компаније”. 

Милијардеру Маску, који има више од 42 милиона пратилаца на Твитеру, можда је почело да смета коментарисање, па и вређање на друштвеним мрежама, посебно након што је компанија прошле године укинула одељење за односе с јавношћу. 

Неки корисници друштвених мрежа негативно су реаговали на отварање такве радне позиције.

Већина људи на друштвеним мрежама је, међутим, препознала чињеницу да, иако се Маск, као и свака јавна личност, суочава са одређеном дозом критика на мрежи, он такође има и веома верну базу обожавалаца.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво