Читај ми!

Рита Ора прекршила мере и направила журку: Извињавам се, веома ми је жао

Британска поп певачица Рита Ора прекршила је мере борбе против коронавируса и за свој 30. рођендан организовала журку са 30 пријатеља.

Ора је у суботу организовала журку у ресторану у западном Лондону. „Узимајући у обзир забране, схватам колико су моји потези били неодговорни и преузимам пуну одговорност“, написала је у саопштењу.

Иако је певачица журку описала као „мало окупљање“, у ресторану је било 30 људи. Каже да је одлуку за прављење журке донела изненада, наводи Би-Би-Си.

Британски медији наводе да ће Ора вероватно избећи казну, али је ресторан у Нотинг Хилу под истрагом и прети му казна од 10.000 фунти, преноси Гардијан.

Лондонска потврдила је да су се њени припадници одазвали на позив и отишли до ресторана „Каса Круз“, али нису ушли унутра.

„Веома ми је жао што сам прекршила правила и изложила људе ризику. Ово је била неозбиљна и неопростива грешка“, каже певачица.

У Енглеској људи напољу могу да се састану са највише једном особом. Пабови и ресторани су затворени, а грађани се саветују да се не виђају ни са ким сем са укућанима.

Полиција је овлашћена да разбије групе од шест или више људи, а казне се крећу од 100 до 3.200 фунти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво