Читај ми!

Илон Маск богатији за 15 милијарди долара, да ли ће престићи Закерберга

Богатство америчког бизнисмена Илона Мaска порасло је за више од 15 милијарди долара. Бурни догађаји за Илона Маска претходних дана – сазнао је да је позитиван на коронавирус док је његова ракетна компанија „Спејс Екс“ одвезла четири астронаута у свемир, а сада је компанија „Тесла“ укључена у "S&P 500", што је један од најпризнатијих индекса у САД када је реч о деоницама.

Илон Маск је спреман да постане трећа особа на свету по богатству. Требало би да прескочи Марка Закерберга, након што је његова нето вредност повећана за више од 15 милијарди долара у  онлајн трговини.

Деонице „Тесле“ порасле су 14 одсто у Њујорку пошто је објављена информација да је компанија додата у "S&P 500".

Маск има 20 одсто у „Тесли“, па је његово богатство повећано на 117,5 милијарди долара. 

По Блумберговом индексу милијардера у свету, богатство Илона Маска је ове године скочило за 90 милијарди долара, што је највећи добитак на листи 500 најбогатијих људи на свету.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво