Тања Бошковић: Не бојим се ничега, неће ми откидати комаде меса ствари на које не могу да утичем

Приводи се крају снимање нове серије коју ћете моћи да гледате на РТС-у – „Кaљаве гуме“. У једној од улога гледамо и Тaњу Бошковић.

У Каљавим гумама Тања глуми, како каже, фантастичну другарицу главне јунакиње коју тумачи Горица Поповић.

„Дивно је кад се деси велика глумачка екипа која је некако расла заједно. Већина нас је из Атељеа 212, и сви смо повезани пријатељским везама и веома смо блиски. Имали смо и редитеља који је наша генерација, а и прича је фантастична", испричала је Бошковићева.

Додаје да је прича у вези са љубављу и романтици код старијих генерација. Каже и да су се колеге са другог континента лако укључили у снимање.

Снимање током епидемије је компликована ствар, али глумица тврди да се, како наводи, „у овим годинама не боји више ничега“, иако је морала да се одрекне сталног грљења од чега је, прича, својеврсни зависник.

„Радост је увек оно што је у мојим рукама и без обзира на то шта се дешава, не само око мене, него и у мени, изазива радост“, рекла је, гостујући у Београдској хроници глумица Тања Бошковић.

Додаје да је такав став такође и „питање карактера али и одлука“.

„Мислим да човек, нарочито кад дође у моје године, може да одлучи и да каже: више ми неће откидати комаде меса од ствари на које не могу да утичем", објаснила је глумица.

Говорећи о животу у време епидемије, признаје да јој је било тешко. Каже, слушала је музику, читала, али се и бавила кућним пословима.

„Изгубила сам доста Д-витамина и сад морам да га надокнађујем излазећи на сунце, радећи све оно што мом здрављу чини добро, и да ми буде удобније у мом старом телу", каже Бошковићева и додаје да не треба заборавити да и особе старије од 65 година имају потребе за сунцем, комотношћу, радошћу...

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво