Рајко Дујмић у болници након саобраћајне несреће

Због повреда главе, које је задобио након што је аутомобил у којем је био слетео са пута, хрватски музичар Рајко Дујмић задржан је у болници.

Саобраћајана несрећа у којој је учествовао Дујмић догодила се у Старом Лазу, месту у планинској области Горски котар, у Хрватској, јавља хрватски портал Индекс.

Некадашњи фронтмен групе „Нови фосили“ управљао је возилом. Због пребрзе вожње слетео са са пута и завршио на косини, преносе хрватски медији.   

У аутомобилу није било никога осим Дујмића који је испао из возила након слетања с пута. 

Хитна помоћ превезла у је Дујмића у КБЦ Ријека где је задржан након што су му констатоване повреде главе.

У болници га је, како наводи Индекс, посетила супруга Снежана.

Брачни пар Дујмић у јуну је био на суду. Наиме, прошлог лета музичар је провео два и по месеца у притвору након што га је супруга пријавила због породичног насиља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се