Преминула глумица Кели Престон, супруга Џона Траволте

Америчка глумица и бивша манекенка Кели Престон, супруга Џона Траволте, преминула је у 57. години након борбе са раком дојке. Запажене улоге имала је у филмовима „Џери Мегвајер“, „Близанци“, "Mischief".

Вест о смрти супруге објавио је Траволта на Инстаграму, где је уз Келину фотографију написао: „Тешка срца обавештавам вас да је моја прелепа супруга Кели изгубила двогодишњу битку с раком дојке. Водила је битку храбро и уз љубав и подршку свих нас“. 

„Моја породица и ја заувек ћемо бити захвални њеним лекарима и сестрама у свим медицинским центрима који су помогли, као и њеним бројним пријатељима и вољеним особама које су биле уз њу током борбе. Увек ћемо се сећати Келине љубави и живота“, навео је холивудски глумац у поруци.

Такође, Траволта је замолио све да разумеју што ће током наредног периода бити недоступан јер ће се посветити деци која су, како је подсетио, изгубила мајку.

„Знајте да ћу осећати вашу љубав током недеља и месеци који су пред нама“, поручио је познати глумац.

Кели Престон је рођена 13. октобра 1963. године на Хавајима. На почетку каријере бавила се манекенством. Играла је у више од 60 телевизијских и филмских пројеката, а најзапаженије улоге имала је у остварењима Џери Мегвајер, Близанци, Mischief. 

Кели и Џон Траволта венчали су се 1991. године. Њихов старији син Џет преминуо је 2009. године током породичног одмора на Бахамима. Ћерка Ела рођена је 2000. године, а млађег сина Бенџамина добили су након трагедије, 2010. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво