Љубоморни Џони Деп спречавао супругу да снима "слободније сцене"

Детаљи "слободнијих сцена" које је глумица Амбер Херд требало да одигра, скривани су од њеног бившег супруга Џонија Депа. Звезда "Пирата са Кариба" је имао љубоморне испаде, откривено је у актуелном судском процесу.

У поступку који се води између Џонија Депа, његове бивше супруге и таблоида Сан откривени су бројни детаљи из живота бившех глумачког пара. 

Деп тужи британски таблоид због приче из априла 2018. године у којој су га назвали "мушкарцем који туче жене".

Деп је наиме, преноси Гардијан, признао пред судом да је био љубоморан и да му је било непријатно при помисли да његова бивша супруга Амбер снима сцене које подразумевају скидање.

Према доказима истражитеља, стиче се утисак да је Деп спречавао Амбер да снима филмове са таквим сценама али и да се мешао у њено "провокативно облачење" док је била на црвеном тепиху.

Правни представници глумице тврде да је Деп покушавао да контролише комплетно њен живот, пошто је, како су навели, доносио одлуке о томе  како она треба да се понаша, шта је погодно да обуче и у којим филмовима може да глуми.

Међутим, глумац има своју страну приче, преноси Гардијан

 

"Никада се не бих мешао у то шта треба да обуче, али бих јој свакако споменуо ако сам сматрао да је оно што носи супротно од онога што жели да постигне. Она је имала амбиције да глуми у озбиљнијим филмовима. Говорио сам јој да не мора да снима слободне сцене и да се скида, јер јој се није допадало што је посматрају као објекат. Хтела је да дође до бољих улога у којима би могла да искаже своје озбиљно глумачко умеће", изјавио је глумац.

Џони Деп је додао да је Амбер сама говорила да не жели да је само гледају као лепотицу од које очекују скидање.

"Ја сам јој рекао да не мора. Хела је мој савет и ја сам јој га дао. Нажалост или на срећу, наставила је да снима исте филмове", рекао је Деп.

Његова намера да утиче на изглед супруге, како тврди, била је заправо његов покушај да је усмери према њеним циљевима.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво