Шон Конери - вила на литици у стилу Џејмса Бонда

Вила на југу Француске, на пространом имању, саграђена на литици изнад мора, са погледом на стару луку Нице. Некада је билa резиденција глумца Шона Конерија, који је глумио у филмовима о Џејмсу Бонду, 1960-их, 70-их и 80-их. Глумац продаје вилу по цени од 30 милиона долара.

Глумац је вилу „Villa Le Roc Fleuri" купио 70-их година, и у њој је живео са другом супругом. Већи део виле испушен је намештајем стила Art Deco, попут мермерног степеништа са орнаментним гелендерима од ливеног гвожђа и дрвета.

Споља, вила одише класичном француском архитектуром, а гистерија се пење преко њене фасаде и каскада уређених башта које се пружају према мору.

Новоуређене баште су обложене разнобојним засадима и прате стазу до морског пута, где се може доћи до оближњих плажа.

Терени од 1,24 хектара обухватају други базен са морском водом и две независне куће за госте. 

Главна кућа је, као и остатак имања, комбинација старог и новог, са детаљима из периода, попут богатог дрвета, широких дасака, савремених стаклених прозора од пода до плафона и лифта.

"Једна од дивних ствари на француској ривијери је осећај звезданог праха - омиљено прогањање краљевских породица, као што су Коко Шанел, Пабло Пикасо, Грејс Кели и Шон Конери", рекао је господин Морган, партнер компаније која располаже вилом.

У близини су имали куће и Елтон Џон и Тина Тарнер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво