Бивша заменица украјинског министра објавила рат „мушким политичким проституткама“

Отпуштена заменица украјинског министра инфраструктуре објавила je видео у купаћем костиму којим најавује оснивање сопствене странке која ће се борити против „мушких политичких проститутки“ на власти.

Бивша заменица министра, Александра Клитина, појавила се после прошлогодишњег скандалозног отказа и најавила да се поново враћа у политику да би се борила против корупције, али је изгледом засенила своју политичку поруку.

Тридесетседмогодишња бивша владина званичница најавила је у видео поруци на Јутјубу, оснивање странке која ће се звати „Украјина против корупције“.

Клитина се појавила у купаћем костиму или прилично упечатљивој хаљини и оштро осула паљбу по мушкарцима који тренутно владају Украјином.

„Одлучила сам да се борим за истину, јер ови идиоти у панталонама су бескорисни", тврди бивша заменица министра и обећава да ће се њена странка „коначно изборити са тим мушким политичким проституткама“.

„Мисле да ако имају нешто у гаћама, да је то довољно да буду успешни и да могу да малтретирају жене. Али жене су сто пута паметније и сто пута поштеније од вас“, поручила је.

Међутим, судећи по коментарима испод видео-снимка, људе је више занимао њен изглед него политичка порука. Многи су рекли како нису разумели ни реч од онога што је рекла, јер им је слика потпуно одвукла пажњу.

Александра Клитина се осврнула и на разлоге зашто је отпуштена са места заменика министра инфраструктуре у новембру прошле године, тврдећи да је њен шеф, Владислав Крикли, прогања само зато што је спречавала лоповлук у министарству.

Отказу су, иначе, претходила два снимка која су процурела у украјинске медије. У првом, снимљени су посланици владајуће странке председника Влодимира Зеленског како коментаришу да је Клитина до свог високог положаја стигла кроз спаваћу собу. У другом инциденту била је жртва шаљивџије који ју је снимио скривеном камером како тврди да је њен шеф корумпиран и да ће она постати много бољи министар инфраструктуре од њега.

Широко распрострањена корупција главни је камен спотицања у развоју Украјине последњих деценија. Сваки председник, укључујући Зеленског, обећао је да ће је искоренити, али до сада изгледа, није постигао значајније резултате.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво