Ближи се крај наставка "Игре престола"

Џорџ Р.Р. Мартин, аутор романа „Игра престола“, обрадовао је обожаватеље. Изјавио је како му изолација због пандемије коронавируса помаже у писању наставка популарне приче.

Писац је иначе смештен у својој колиби у планинама, одакле се јавио обожаватељима и најавио да ће наставак авантура под именом Winds of Winter бити пун заплета и сложених радњи. 

„Сваког дана сатима радим на писању наставка и - напредујем. Пре неки дан сам завршио цело једно поглавље, прошле недеље такође једно, а једно пре десетак дана", написао је Мартин на свом блогу и додао да је већи део књиге већ написан.

Мартин је додао да напредује са радом, да је здрав, у пуној форми, и да се, за некога ко има 71. годину - осећа одлично.

То ипак не значи да ће бројни љубитељи ове литературе нову књигу имати брзо у својим рукама. Мартин каже да има још доста посла да причу приведе крају, а открива и да ће књига „бити више него обимна".

Писац је такође рекао и да жали што је отказао пут на Нови Зеланд, управо због тога што му треба времена да заврши очекивани наставак светски познате приче.

„Велингтон могу да посетим следеће године. Надам се да ће до тада и пандемија и Winds of Winter, бити завршене", написао је Мартин.

Мартин је такође открио и неколико детаља о ликовима из Вестероса наговестивши „ да би Арја могла некога да убије".

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво