Све је лако кад си... бразилски Кијану Ривс

Када личите на холивудску звезду привлачите пажњу где год да кренете, а и удварање је много лакше. Нарочито када вас мешају са глумцем попут Кијануа Ривса.

Некима тешко пада да приђу особи која има се допада: шта питати, како стајати, који комплимент је пристојан?

Међутим, онима који личе на познате особе то је далеко лакше, поготово када личе на вољене глумце или глумице, пише портал Лед бајбл.

Бразилцу познатом на Инстаграму као Маркос Жевес, још од тинејџерских дана говорили су да личи на звезду франшизе Матрикс. Чињеница да доста личи на Кијануа Ривса помогла му је доста у животу, нарочито у љубави.

За часопис GQ, Маркос је рекао да му много жена на Инстаграму хвали фотографије: „Слободан сам и то што личим на Ривса ми доста помаже. Ипак, увек имам поштовања и не користим ситуацију нити своје пратиоце на друштвеним мрежама“.

Маркос има 49 година и живи у Рио де Жанеиру. Први пут је добио комплимент да подсећа на познатог глумца пре три деценије. На друштвеним мрежама често поставља видео-материјале са својим верзијама Кијануових улога. 

Такође, двојник познатог Американца покушава да оствари давнашњи план и окуша се у глумачким водама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи