Басиста групе "Дјуран Дјуран" излечен од Ковида-19

Џон Тејлор (59), басиста популарног састава "Дјуран Дјуран", објавио је на друштвеним мрежама да му је још пре три недеље потврђена зараза коронавирусом због чега је, придржавајући се препоручених медицинских савета, све до сада био у карантину.

"Драги моји пријатељи, одлучио сам да поделим са вама да сам пре три недеље сазнао да сам позитиван на коронавирус. Иако сам у зрелим годинама, морам да признам да се мој организам након седам дана опоравио од нечега што је личило на јачи грип. Морам и да признам да је боравак у карантину томе знатно допринео", написао је Џон.

Тејлор је додао да је имао среће што је, како је рекао, "покупио" блажи облик вируса и да је након недељу дана "нечега што је личило на турбоинтензивни грип", почео да се опоровља и тренутно се осећа добро.

"Можда сам прилично робустан за једног 59-годишњака, барем ја тако волим да мислим о себи – али имао сам среће. Ова пандемија створила је огромну количину страха, који је, нажалост, донекле оправдан. Моје срце је уз све оне који су се суочили са стварним губитком и болом, али истовремено желим да вам кажем да Ковид-19 није увек убица. Ми можемо и хоћемо да победимо", поручио је басиста популарног бенда и је додао да једва чека да настави са концертима.

Тејлор је још једна у низу познатих личности које су оболеле од коронавируса, а међу њима су Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон, Идрис Елба, Пинк, Маријен Фејтфул, Олга Kириленко и Пласидо Доминго...

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 07. апр 2020, 22:29) - Kalesu [нерегистровани]

Razlika

je u tome što, u engleskom jeziku, ne važi Vukovo načelo "... čitaj kako je napisano". Zato se (originalno) piše "Duran Duran", a izgovara "Djuran Djuran" (čak će, uz američki izgovor, zvučati kao "Djuren Djuren"). A, kako se u srpskom jeziku strana imena pišu fonetski, piše se onako, kako se izgovara. Isto kao što se John (engleski) izgovara i (kod nas) piše kao Džon. Dakle, znamo, zapravo, i za jedno i za drugo. Usput, slušao sam ih i nekad, u mladosti, a rado ih puštam i sada.

(уторак, 07. апр 2020, 20:35) - Grkinja [нерегистровани]

Band

Ja isto za Duran Duran znam

(уторак, 07. апр 2020, 17:08) - carlos [нерегистровани]

duran duran

nikad čuo za djuran djuran ^^