Вереница британског премијера објавила да се опоравила од симптома коронавируса

Кери Симондс, вереница британског премијера Бориса Џонсона, која је у другом стању, после седам дана у самоизолацији током којих је имала симптоме болести, објавила је у суботу поподне на свом налогу на „Твитеру“ да се сада осећа добро.

Некадашња владина саветница 32-годишња Кери Симондс и Борис Џонсон очекују принову почетком лета, а с обзиром на то да је британски премијер оболео од Ковида-19, она је морала да буде у самоизолацији.

После седам дана Симондсова је објавила на свом налогу на Твитеру да је током протекле недеље имала све симптоме болести, иако јој она није званично потврђена.

Иначе Џонсон је после потврде болести објавио да ће провести седам дана изолован у Даунинг стриту, али је продужио карантин јер још увек има температуру.

Убрзо после његовог повлачења у изолацију, Симондсова, која иначе живи са премијером у стану у броју 11 – објавила је своју фотографију из Камбервела, у јужном Лондону.

У својој објави на Твитеру у суботу, Кери Симондс је написала да је прошлу недељу провела у кревету јер је имала све симтоме коронавируса. „Није било потребе да се тестирам и, после седам дана одмора, осећам се одлично и стала сам на ноге“, објавила је.

Одмах је додала и нову објаву у којој је проследила и линк ка саветима за труднице и њихове породице које је објавио Краљевски факултет за гинекологију и акушерство.

„Бити трудан са Ковидом-19 очигледно је веома забрињавајуће. Молим све труднице да пажљиво прочитају и придржавају се савета за које сам се уверила да су од помоћи“, додала је Џонсонова вереница.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 05. апр 2020, 09:10) - anonymous [нерегистровани]

A dva uzastopna testa?

Neprihvatljiva povrsnost. Pa nisu uradili ni dva uzastopna testa, da se utvrdi da li je virus jos prisutan, jer simptomi su bili ocigledni!!! Stvarno ispod svakog nivoa.

(недеља, 05. апр 2020, 01:14) - bata [нерегистровани]

bata@yahoo.com

njihov princ čarls se za nekoliko dana oporavio, ova se takodje oporavila za nekoliko dana, a za to vreme običan narod umire kao pokošen.