Ко је изјавио да би Џенифер Анистон требало да буде убијена

„Џенифер Анистон би требало да буде убијена“. Ова изјава приписана је, како преноси портал elle.com, на основу судских докумената, Харвију Вајнстину.

Филмски могул иначе чека још пресуда због оптужби за сексуално злостављање а да је Вајнстин изнео узнемирујуће коментаре о Џенифер Анистон, открили су тек објављени судски документи.

Вајнстин је иначе прошлог месеца доведен је пред лице правде и порота Вишег суда у Њујорку прогласила га је кривим за две од пет тачки оптужнице.

Њему је у судници у Њујорку, изречена казна од 23 године затвора.

Десетог марта, одређени судски документи који се односе на овај случај, откривени су, и тако пружили увид у неке доказе који су прикупљани против Вајнстина (67).

Једна од најупечатљивијих изјава је она из имејл поруке, која датира из октобра 2017. године и у којој је Вајнстин написао: „Џен Анистон би требало да буде убијена“, преноси Варајети, чији су новинари наводно прегледали електронску пошту.

Ова порука стигла је као одговор новинару National Enquirer-а, који се обратио Вајнстиновој бившој публицисткињи Сали Хофмајстер, у вези са тврдњом да је Вајнстин био непристојан према звезди серије Пријатељи.

Анистонова је изјавича тим поводом, да су тврдње National Enquirer-а заправо неистините, а њени представници су рекли за Варајети да Харви Џенифер није ни малтретирао нити напао.

Мејл који је Харви послао, изашао је у јавност само неколико недеља након што је Њујорк тајмс известио о првој од бројних оптужби за сексуално злостављање и узнемиравање бившег филмског магната.

Оптужбе на рачун Вајнстина изнели су, између осталих и људи запослени у његовој продукцијској кући, асистенти, и познате глумице укључујући Ешли Џад, Гвинет Палтроу, Роуз Мекгован...

Извештај је такође открио детаље о томе како је Вајнстин користио својеврсне споразуме са онима који су га оптуживали, о томе да никада не понове своје тврдње о злостављању.

Прошле године, Варајети је питао Анистонову за коментар о Вајнстину, скандалу и покрету #MeToo.

Глумица је тада рекла да је раније била сведок Вајнстиновог „насилничког“ понашања док је 2005. године радила на филму Derailed.

Џенифер је такође испричала да је једном приликом, њена пријатељица била присиљена да се премести са свог места за столом у ресторану на вечери, након што јој је Вајнстин тако наредио, и тај гест описала као брутално понашање. Додала је још једну причу у којој је описала како је Харви својој бившој супрузи одређивао како ће се обући за једну филмску премијеру.

На најновије обелодањене наводе из имејла, за сада од представника Анистонове – нема коменатара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво