Погађајте: Ко је ова лепотица?

Четрдесетшестогодишња лепотица, која више од две деценије доминира модним пистама, овог пута је доминирала на журци поводом Ноћи вештица.

Топ модел Хајди Клум сваке године организује журке поводом Ноћи вештица, и као домаћин, задужена је да све буде беспрекорно. Па тако и њена маска.

Годинама уназад је позната по својим спектакуларним маскама, али је, овогодишња, међутим, померила све границе.

Хајди се на синоћној журци маскирала у неку врсту женског Франкенштајна – видела су се црева, мозак, мишићи, унутрашњи органи.

Припрема ове оригиналне маске трајала је од августа, а на самој „монтажи“ радило је више од 10 људи.

Иначе, Хајди Клум је маску облачила цео дан и то у стакленој галерији, тако да су пролазници могли да испрате цео процес.

Да не знамо да је само Хајди спремна на овакве акције, никада не бисмо могли да погодимо о коме се ради. А ви? 

број коментара 8 Пошаљи коментар
(субота, 02. нов 2019, 08:53) - anonymous [нерегистровани]

Za ovaj svet nema više leka .....

Bolesno svetsko društvo .
Sodom i Gomora , polako stiže......

(петак, 01. нов 2019, 19:26) - anonymous [нерегистровани]

Re: Kakav stav?

O ukusima se naravno - ne raspravlja. Tako su bar rekli Rimljani. Ali o vašem komentaru - možemo reč - dve.
Kažete "...zasto smo jos u 13. vijeku...". To se naravno, po Vašem mišljenju odnosi na stanovnike Srbije.
Ja uopšte nemam utisak da smo civilizacijski u 13. veku ali "neki ljudi" ipak snažno deluju kao da jesu, prvenstveno zbog očigledne veoma slabe informiranosti o temama koje ih impresioniraju. Takvih ima svuda po svetu.
Da li znate da je Noć Veštica jedan bolesni recidiv (zaostatak) koji datira iz samog početka Srednjeg veka, a verovatno i pre toga (9. vek)? To je težak paganski običaj i praznik koji je u samom početku praktikovanja izvrnuo jedno Hrišćansko slavljenje predane Hrišćanke Valpurge - u noćno vijanje sa vešticama i vampirima po palankama, šumama, vrletima, grobljima, napuštenim građevinama i t.d. U SAD svake godine za Noć Veštica isčezne jedan ne tako mali broj devojčica i devojaka, za koje se posle utvrdi da su bile žrtvovane vešticama. To su informacije koje se javno iznose.

(петак, 01. нов 2019, 18:41) - sozgas [нерегистровани]

Savet

Da li imate neki osecaj kakvu poruku saljete svetu objavljivanjem ovakvih dziberskih komentara. Svako ima pravo da mu se nesto ne svidja, ali zamislite iz kojih drustava, grubo grupisano, ce na ovu vest doci afirmativni, podeljeni i iskljucivo osudjujuci komentari? Sve je to lepo, da pustimo da se vidi "sta misli narod", samo ne zaboravite na Dunning-Krugerov efekt i posledicu istog da se najnepozvaniji najcesce odlucuju na aktivizam. Smislite vi nesto, tj izmislite stav gde cete pohvaliti da je sve ovo apsolutno genijalno, da ne ispadamo bas totalne seljacine, iako jesmo. Da ne licimo na Banglades i slicno, please. Danas je sve u perceociji, ne?

(петак, 01. нов 2019, 18:30) - anonymous [нерегистровани]

Danas

svako strasilo nazivaju lepoticom.

(петак, 01. нов 2019, 17:54) - anonymous [нерегистровани]

Jadno

Jadno

(петак, 01. нов 2019, 17:16) - srx [нерегистровани]

kakav stav?

Samo zato sto se vama nesto ne svidje ne znaci daje retrogradno ili destruktivno. Kreativnost postoji u mnogim oblicima. U juznoj evropi, a narocito na Balkanu, postoji veoma gadan nacin "dijaloga" gdje se razlicita misljenja i ponasanja omalovazavaju i potcjenjuju. To je dio razloga zasto smo jos u 13. vijeku u mnogim stvarima. Zatvaramo um i ne prihvatamo nisto sto nije 100% pod konac nasem razmisljanju.

(петак, 01. нов 2019, 16:23) - anonymous [нерегистровани]

Глупо да не може бити глупље!

На какве све глупости људи троше своје време, своје креативне способности и паре.
Језа ме подилази, не због те глупе и накардне маске - већ због људске ретроградне деструктивности.

(петак, 01. нов 2019, 14:11) - anonymous [нерегистровани]

...

Bolesno!