Сем Смит више није он, него они

Британски текстописац и певач Сем Смит одлучио је да „пригрли оно што заправо јесте – унутра и споља“, па је замолио људе да га више не ословљавају у првом лицу мушког рода, већ да се користи неутралније треће лице множине „они, њима“.

Освајач Гремија рекао је да је узбуђен због своје одлуке, као и да се осећа почаствовано што има људе око себе који га подржавају у тој одлуци.

„Након унутрашњег сукоба са својим родом током читавог живота, одлучио сам да пригрлим оно што заправо јесам – унутра и споља. Разумем да ће бити много грешака и погрешног навођења мог пола, али вас молим да пробате“, написао је певач на Инстаграму.

Смитова одлука долази шест месеци након што је у интервјуу за I Weigh Interviews рекао да није ни мушко ни женско.

„Мислим да лебдим негде између“, истакао је Смит у марту.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(субота, 14. сеп 2019, 21:34) - anonymous [нерегистровани]

Citat iz Krleze

"Gospoda barun su ubili barunicu."

(субота, 14. сеп 2019, 17:39) - anonymous [нерегистровани]

Englez

Na stranu nakaradni zapadni "liberalizam" i politička korektnost (ne obraćanje pažnje na činjenice već da li nešto nekoga vređa), u pitanju je engleski (ili bar britanski) tekstopisac i pevač (da je po njegovom tektstopisci i pevači - ne ulazim u to).

(субота, 14. сеп 2019, 16:24) - anonymous [нерегистровани]

zamena teza

Sistem avatara sa internet foruma gde svako bira slicicu koja ga predstavlja u javnosti, je nakaradno preseljen u realni zivot. Pored toga razna emotivno nezrela lica su umesana u celu pricu pa je to sve potpuno nerazumno podignuto na pijedestal.

(субота, 14. сеп 2019, 14:54) - jalaaa [нерегистровани]

Neka nova vremena

Sad se na ovo smejemo, ali pazite se ovoga oko polova, i svakakvih "opredeljenja" gde svako moze da bira sto hoce da bude, a ne zapravo sta jeste. Trenutno je to na zapadu ali postoji sila iza ovog pokreta i sigurno je da cemo i mi u Srbiji uskoro osetiti tu silu, a jedini nacin da se bori protiv ovoga je uloga porodice da nauce svoju decu sta su i ko su, jer ako to uce po internetu, crno nam se pise.

(субота, 14. сеп 2019, 14:36) - anonymous [нерегистровани]

Ha

Narcisizam je cudo.