Шарлиз Терон сина одгаја као ћерку

Говорећи о својој деци, Шарлиз Терон је открила да је једно њено дете трансродно и да ће га одгајати као девојчицу.

Глумица Шарлиз Терон недавно је причала о својој породици, па је том приликом открила како јој је син Џексон рекао да се осећа као девојчица.

Глумица ће дете одгајати онако како то њему одговара.

„Мислила сам да је дечак, све док ме није погледaо када је имао три године и рекао ми како то није“, рекла је оскаровка за Дејли мејл.

Додала је да она сада има две ћерке које ће, као и сваки други родитељ, подржавати, штитити и волети, како би оне расле и напредовале. 

„Рођене су тако како су рођене, а где и како ће се пронаћи у току одрастања није нешто о чему би требало да одлучујем ја, него оне саме“, рекла је Шарлиз и додала да је њен једини посао да им буде родитељ, да их воли и да се побрине да имају све што им је потребно.

Активисти за права трансродних особа рекли су како Шарлиз поставља одличан пример доброг родитеља, па су јој се захвалили на свему што је до сада урадила кроз свој активизам на том пољу.

број коментара 10 Пошаљи коментар
(среда, 10. јул 2019, 23:29) - Бранко [нерегистровани]

tužno

RTS koji finansira narod, radi protiv naroda šireći ovakvu bolesnu globalističku propagandu. Neka vas finansira Soroš i belosvetski ološ kada već radite za njih. Dajemo vam otkaz.

(уторак, 23. апр 2019, 21:23) - anonymous [нерегистровани]

Mojkutak

I to je vest koja je važna? Ceo svet nema druge brige nego da čita najnoviji hir djeteta narcisoidne holivudske “Zvezde”. Trend i ime u novinama važniji su od svega za neke koji žive u svom akvarijimu. A da se ta ista “uticajna” malo pobrine za hiljade žena koje trpe nasilje i podigne svoj glas za one koji nemaju pravo na svoj glas - npr. Deca-Neveste prodate starim muževima za novac - to je ne zanima.

(уторак, 23. апр 2019, 17:57) - Ana [нерегистровани]

Decak

Decak je usvojen , od crnih je roditelja je i negovan je kod nje "u svili i kadifi ", a kada je shvatio svoj pol nije ni vazno… sigurna sam da je ovo pogresno prevedeno , jer se zbog neznosti i paznje on oseca lepo.

(уторак, 23. апр 2019, 16:38) - anonymous [нерегистровани]

@Naravno

Чисто сумњам да дете може бити свесно себе са 4 године, у полном смислу. Доста деце се тада осећа, што неко рече у шали, као принчеви, па их опет не пуштамо да се претерано заносе тиме, не да би били у својој зони сигурности, већ зато што бринемо за своју децу када раде нешто што не оставља добре последице по њих. А што се овога тиче, боље је прво препустити психолозима и другим стручним лицима да се позабаве овиме, а не да улећемо у нешто што ће сутрадан деци потенцијално велике проблеме направити.

(уторак, 23. апр 2019, 16:26) - anonymous [нерегистровани]

COOL

Danasnji trend. Pretpostavljam da do par godina unazad ni mama nije znala sta znaci LGBTQ.

(уторак, 23. апр 2019, 16:23) - anonymous [нерегистровани]

Re: ...

Ne znam zasto svi pominjete 4 godine kad pise da je dete imalo 3 godine kad je to reklo. Ja licno se ne secam ni dal sam bio svestan sebe sa tri godine. Al ako je stvarno tako, onda naravno da treba da ga odgaja kao devojcicu, nego kako?

(уторак, 23. апр 2019, 16:09) - anonymous [нерегистровани]

Strašno

Mašta je jedno a osećaj rodnoj pripadnosti sasvim nešto drugo. Budite barem malo civilizovani.

(уторак, 23. апр 2019, 15:55) - anonymous [нерегистровани]

Naravno

da zna, sa 4 godine i ja sam bio svestan sebe, kao i mnogi...Neki to nikada nisu, ali i pored toga treba izaci iz svoje zone sigurnosti, razmisljati o drugima..., jer ljudi nisu masine vec ziva bica...

(уторак, 23. апр 2019, 15:53) - anonymous [нерегистровани]

Дете

Ух, ја сам се са три године осећао као принц а ипак су ме родитељи одгајили као обично дете. Мада то и није лоше јер се један мој другар осећао као лав, могли су да га дају у зоо врт.

Ово је пример доброг родитеља??

(уторак, 23. апр 2019, 15:10) - anonymous [нерегистровани]

A Boze me sacuvaj

Njen usvojeni sin sa 4 godine zna sta je i kog je pola.... Mozda pomisli i da je i vrabac?