Номинована за Оскара, али због трудноће пропушта церемонију

Натали Портман номинована је за престижну награду америчке Академије филмских уметности и наука за улогу у филму „Џеки“, чија се додела одржава вечерас у Лос Анђелесу. Ипак, глумица је због поодмалкле трудноће приморана да пропусти доделу Оскара.

Глумица је номинована у категорији за најбољу главну глумицу за улогу Џеклин Кенеди Оназис у остварењу Џеки. За ту награду такмиче се и Рут Нега (Loving), Мерил Стрип (Флоренс), Изабел Ипер (Она) и фавориткиња Ема Стоун (Ла-ла ленд).

У саопштењу за медије које је објавио Варајети, Портманова је истакла: „Због трудноће нисам у могућности да присуствујем додели Оскара. Срећна сам што имам част да се нађем међу номинованим колегиницама и желим им диван викенд“.

Овогодишња номинација за Оскара трећа је у глумичиној каријери. Године 2010. је у истој категорији освојила награду за улогу у филму Црни лабуд, а 2004. је била номинoвана за најбољу споредну глумицу за филм Блискост.

Портманова очекује друго дете са супругом и колегом из филма Црни лабуд Бенџамином Милпедом. Пар је у браку од 2012. године и имају петогодишњег сина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије