Ухапшен певач групе "Фол Аут Бој"

Патрик Стамп ухапшен на основу налога издатог пре две године када је возио без важеће дозволе. Пуштен је сутрадан, пошто је платио кауцију од 15.000 долара.

Певач групе "Фол Аут Бој" Патрик Стамп ухапшен је због вожње без важеће дозволе.

Портпарол шерифа Стив Вајтмор изјавио је да је 25-годишњи певач ухапшен у Лос Анђелесу на основу налога издатог пре две године. Рокер је сутрадан пуштен, пошто је платио кауцију од 15.000 долара.

У судским документима наводи се да је Стамп без возачке дозволе заустављен на Беверли Хилсу 2007. године, и да се после тога није појавио пред судијом за прекршаје, после чега је суд издао налог за хапшење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво