Модни прекршај „златне девојке"

Џенифер Анистон је позната по беспрекорном, минималистичком стилу. Покушај да направи искорак у односу на проверене одевне комбинације, завршио се фијаском. Ружичаста хаљина Кристијана Лакроаа коју је носила на париској премијери филма „Лов на бившу жену" изазвала је огорчене (и злураде) коментаре модних критичара и блогера широм света.

Омиљена америчка „златна девојка", Џенифер Анистон, позната је као неко ко игра на сигурно, бар када је о моди реч.

На „црвеном тепиху" појављује се углавном у једноставним хаљинама неутралних боја  црним, беж, сребрнастим...

Турнеја по америчким и европским градовима, у оквиру које је заједно са колегом (неки кажу да је и више од тога), шкотским глумцем Џерардом Батлером, промовисала њихов нови филм „Лов на бившу жену", била је прилика да Џенифер још једном демонстрира свој беспрекоран, минималистички стил.

Све је почело у Лондону, где је на премијери носила Валентинову сребрну мини хаљину, блејзер који је креирао Александар Меквин и „Џими Чу" сандале.

На њујоршкој премијери појавила се у дугој, беж хаљини Доне Каран. Једина замерка била је то што није открила свој најјачи адут, своје лепе, дуге ноге.

Прекршај, због којег су сви модни критичари и блогери „наоштрили пера", десио се управо у модној престоници, Паризу.

Глумица се на црвеном тепиху појавила у ружичастој хаљини коју је креирао Кристијан Лакроа. Најдобронамернија асоцијација - омот за бомбоне. Оне свилене, што су се некад качиле на новогодишњу јелку.

Злуради коментари кретали су се од „као да обмотала пешкиром после туширања" до „катастрофална матурска хаљина".

Кристијан Лакроа и јесте чувен по екстравагантним креацијама, које могу да „изнесу" само жене које су склоне експериментисању.

Џенифер Анистон, која је стекла славу захваљујући имиџу „љупке девојке из суседства", очигледно не може да по(д)несе такав терет. Тачније, ни обожаваоци ни медији нису спремни да је прихвате у нешто другачијем издању.

Због тога је једнодушна препорука била да се „окане експериментисања".

Критике су, према свему судећи, уродиле плодом, јер се већ на премијери у Берлину вратила опробаним вредностима, и обукла Валентинову беж мини хаљину.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво