Читај ми!

Краљица Максима – раскошна и гламурозна чак и са оклагијом

Холандски краљевски пар боравио је ових дана у тродневној званичној посети Аустрији. Краљица Максима искористила је прилику да покаже сву раскош свог модног стила, али и доказала да и те како уме да преко елегантне гардеробе навуче кецељу, узме оклагију и – нешто замеси!

Холандски краљ Вилем-Александер, са супругом Максимом, био је у посети Бечу и Грацу, на позив аустријског председника Александера ван дер Белена.

Већ првог дана посете, Максима је одабрала да се представи у свом препознатљивом гламурозном стилу. Носила је атрактивну Ферари црвену свилену хаљину до колена са плаштом, свог омиљеног бренда, белгијске модне куће Натан, укомбинујући је са адекватним елегантним шеширом широког обода у истој боји, креаторке Фабијен Делвињ, чије шешире најчешће носи, и писмо ташницом Софи од Хабзбурга.

Црвена боја, иначе доминантна на аустријској застави, била је својеврсни омаж домаћинима, као и избор ташне, чија је креаторка унука брата последњег аустроугарског цара.

За традиционални банкет на крају првог дана, одржаном у дворцу Белведере, Максима је била беспрекорно отмена и шик, носећи дугу асиметричну белу хаљину са једним обнаженим раменом Стеле Макартни, коју је до сада већ носила пре три године. Идентичну хаљину поседује и принцеза Шарлен од Монака. Максимин избор накита за ову прилику био је заиста репрезентативан. Из богатих холандских краљевских шкриња извукла је антикну бисерну тијару, коју је укомбиновала са адекватним минђушама и раскошним брошем од дијаманата и бисера с почетка 19. века.

Чипкана елегантна сивоплава хаљина Натан бренда, са пригодном токицом од истог материјала и драп ципелама Салваторе Ферагамо, била је њен избор за други дан посете, током којег је једна од дестинација била и културни центар Бротфабрик, смештен у бившој фабрици за производњу хлеба, која је сада центар намењен социјалној интеграцији.

Краљица се није либила да преко елегантне одевне комбинације навуче кецељу, мужу ували у руке оклагију, а преко својих поспе брашно и замеси тесто за пицу, показујући своје пекарско умеће.

Други дан посете завршен је свечаним концертом холандског хора у Винер концертхаусу, а краљица је за ту прилику одабрала дугу елегантну хаљину са пелерином холандског бренда Жантаминио, чије су боје опет биле усклађене са заставом домаћина. Дијамантска огрлица и привезак додатно су красили ову комбинацију.

Последњег дана посете холандски краљевски пар боравио је у Грацу, а Максима је и овога пута зрачила, одевена у лепршаву асиметричну миди хаљину цветног дезена модне куће Натан, са бронзаним флоралним шеширићем и каишем.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво