Читај ми!

Економични гламур краљице Летисије - заносна балска хаљина право из робне куће 

Шпански краљевски пар налази се у тродневној посети Шведској, током које је краљица Летисија својим одевним комбинацијама по обичају била на висини задатка. Али једна хаљина сигурно је посебно очарала домаћине. 

Посета је дуго очекивана и најављивана, јер је шпански краљевски пар последњи пут био у Шведској пре 11 година, на венчању престолонаследнице принцезе Викторије и њеног изабраника Данијела.

За сам долазак и први званични дан посете, Летисија је одабрала комбинације црвених тонова, прво црвени Бос капут са широким црним панталонама и кожним чизмама, а потом елегантну коралноцрвену хаљину Каролине Ерере, у комбинацији са кратком беж пелерином и елегантним ципелама.

Међутим, једна хаљина посебно је изазвала похвале на друштвеним мрежама. 

За свечани банкет, сигурно не случајно, одабрала је елегантну тамноплаву дугу хаљину без рукава приступачног шведског бренда Х&М, у којој је изгледала подједнако гламурозно као да је носила креацију најскупљих светских дизајнера. Тиме је побрала симпатије јавности, не само поштовањем које је указала домаћинима, изабравши шведски производ, него и својом штедљивошћу и неразметањем. 

Занимљиво је да је и шведска престолонаследница принцеза Викторија такође већ раније носила исти модел хаљине, али са кратким рукавима.

Додуше, економичност одевног предмета Летисија је на банкету употпунила не баш скромним накитом. Из шпанских краљевских трезора извукла је чувену дијамантску тијару "љиљанов цвет" краљице Еме, прабаке свог супруга Филипа, направљену 1906. године.

Тијару је као венчани поклон супрузи наручио краљ Алфонсо XIII и она садржи мотив цвета љиљана, симбол краљевске породице Бурбон.

Летисија је тијару употпунила и дијамантским минђушама и наруквицом краљице Еме.

Избором накита на свечаном банкету нису много заостале ни припаднице шведске краљевске породице.

Краљица Силвија је носила "камео" тијару, наруквицу и брош,  које већ дуже време није показивала у јавности. Њена ћерка Викторија изабрала је шведску аквамаринску Кокошник тијару са дијамантским минђушама и огрлицом, док је њена снаха Софија на глави имала нежну бисерну "палмет" тијару са дијамантским брошем и наруквицом. 

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво