Читај ми!

Сребро за дизајн из Њујорка за "Aquarius" и серију „Кости"

Постер за серију „Кости", рад агенције "Aquarius" из Бање Луке, награђен је сребрним одличјем на престижном међународном такмичењу "Poster Annual", које сваке године организује "Graphis", чувена њујоршка издавачка кућа специјализована за дизајн и комуникације.

"Graphis" је у свету познат као синоним изврсности у дизајну и визуелним решењима. Oбјављују најпрестижније светске годишњаке и награђују радове из целог света у категоријама дизајна, оглашавања, илустрације, фотографије. 

За креативни тим агенције "Aquarius", ово није прво признање за рад на кампањи серије Кости продукцијске куће „Босонога".

Прво признање су однели почетком ове године на "NO LIMIT Advertising" фестивалу у Сарајеву, где је маркетиншка кампања за серију Кости освојила гран при награду фестивала, али и награде у категоријама: „Интегрисане кампање" - злато, "Print & publikacije" - злато, "Digital" - сребро.

Кости су, у категорији „Медији/ТВ промоција", објављене у највећој светској бази креативног оглашавања - "Ads of the World". 

„Ова награда није само моја заслуга, већ добрим дијелом и заслуга мојих талентованих колега из креативног одјела који су учествовали у овом пројекту. Кампања за Кости, и све награде и признања која је до сада освојила, само показује колико је заправо важно да креативци добију прилику да се изразе, без ограничења било које врсте", истакао је Дејан Шијук, креативни директор у агенцији "Aquarius", који је на недавно одржаном "NO LIMIT Advertising" фестивалу у Сарајеву проглашен за креативца године у Босни и Херцеговини.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво