Читај ми!

Лето у боји „жалфија зелене“, жуте и боје лаванде

Ближи се лето, па није лоше завирити у плакар и погледати чиме располажете од одевних предмета.За предстојећу сезону модни стручњаци су већ најавили доминацију боје лаванде, жуте, али и „жалфија зелене“, која увек делује моћно и елегантно.

Претходну модну сезону обележиле су пастелне кремасте боје у нијансама песка, капућина, боје коже и беле боје. Овог лета биће популарна специфична пастелна нијанса зелене,„жалфија зелена", која подсећа на лековиту биљку.

Пастелно зелена боја иде уз растући тренд баштованства, планинарења и других активности на отвореном које су постале популарније током пандемије. Ова нијанса зелене је обнављајућа и регенеративна и подсећа на природу.

Иако спада у хладне боје, лако се комбинује са скоро свим бојама и делује луксузно, јер није нападна.

Жалфија зелена одговара свим тоновима коже, а добро се слаже уз тексас. Шта год да понесете у овој боји, нећете погрешити, истакле су модне блогерке.

Друга популарна боја за летњу сезону је бледо жута, која увек подсећа на сунце.Нијанса је блага и селује отмено. За оне који не воле жуту одећу, своју летњу комбинацију могу да освеже неким детаљем у овој боји.

Љубичаста боја има у својој карти тонова пуно нијанси. Јена се посебно издваја, боја лаванде, лагана, ведра и разиграна. освојила је све симпатије.

Славне даме које воле ову боју су војвоткиња Кејт Мидлтон, Амал Клуни, Хади Клум...

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара