Читај ми!

Мадонина ћерка заштитно лице модне линије Марка Џејкобса

Леон Лола Лурдес, ћерка поп диве Мадоне, ново је заштитно лице пролећне колекције за 2021. годину, дизајнера Марка Џејкобса.

Амерички бренд је најавио сарадњу са Леоном Лолом Лурдес објавивши прегршт живописних снимака и фотографија пролећне колекције и модних додатака. Судећи по фотографијама, очигледно је да Марк Џејкобс преиспитује своје претходне, живописне модне кампање типичне за 90-те године.

Мадонина ћерка Лола је 2019. године, дебитовала као заштитно лице модне колекције бренда "Miu Miu", и од тада се појављује у многим модним кампањама – "Jean-Paul Gaultier Supreme" и "Parade Juicy Couture".

Иначе, позната поп звезда је дугогодишња пријатељица дизајнера Марка Џејкобса. Када је 2008. године Мадона дала интервју за часопис Вог, Џејкобс је био креативни директор Модне куће „Луј Витон“.

Мадона је учествовала у две кампање бренда „Луј Витон“, а појавила се и на насловној страни Harper's Bazaarа US 2016. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво