Читај ми!

Џемпер „црна овца“ принцезе Дајане поново у продаји

Џемпер, који је због британске принцезе Дајане стекао култни статус, поново ће се наћи у продаји после четири деценије. Реч је о црвеној креацији са белим овцама међу којима се нашла и једна црна.

Вунени џемпер су 1979. године осмислили дизајнери из "Warm & Wonderful", а прославила га је покојна принцеза и модна икона када га је носила на поло меч са принцом Чарлсом 1980. године.

Одевни предмет је сада део сталне поставке музеја Викторија и Алберт, а појавиће се и у једној епизоди наредне четврте сезоне Нетфликсове серије Круна.

"Warm & Wonderful" су сада у сарадњи са америчким дизајнерима „Роуинг блејзерс“ да репродукују оригинални дизајн и први пут после 1994. године се он нашао у продаји.

Принцеза Дајана га је носила неколико пута, што је довело до спекулација да је њиме желела да поручи да се осећа као црна овца у краљевској породици.

Цена џемпера је 295 долара, а због огромног интересовања поруџбине се сада примају за јануар и фебруар наредне године.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 21. нов 2020, 12:46) - mirjana [нерегистровани]

nije sva sreca

udati se za princa,narocito ne za ovog Gledala sam seriju i iako je to ipak samo filmska storija Dajani nije bilo kao u bajci.Imala je i ona svoje ''trenutke'' ali definitivno je mogla i ''bolje da se uda'' Tuzna ''bajka'' u svakom slucaju,Nije se ni Princ Carls usrecio,ali bar za to moze sebe da krivi.Dobro je sto postoje ovakvi primeri da se mi ''obicni smrtnici'' mozemo utesiti ,nije sve ni sa princezama bajkovito.

(недеља, 15. нов 2020, 11:46) - anonymous [нерегистровани]

Ma kako da ne

Eto onaj sto se rodio kao princ je zasluzan da nosi tu titulu? Sta uopste znaci i da li uopste vrijedi ta titula u novije vrijeme kada zivimo u parlamentarnim demokratijama?

(недеља, 15. нов 2020, 10:08) - anonymous [нерегистровани]

sta?

Mislim vest je bas za rts? Ma daj...

(недеља, 15. нов 2020, 08:40) - anonymousmila [нерегистровани]

Daleko od princeze

Bila je daleko da bude princesa,imala je srecu da se uda za nekog ko je jos manje bio zasluzan da nosi to ime ,svako od njih na svoj nacin nije bio dosledan tog naziva