Лампе за оне који воле Битлђуса

Јунак Тима Бартона, шокантни Битлђус има бројне поштоваоце широм света. Ипак, мало је оних који одабиром одевних комбинација показују ко им је омиљени лик из Бартоновог опуса. Произвођач необичних лампи из Ирске све је променио када је пружио обожаваоцима Битлђуса могућност да макар приликом уређења дома могу да дају машти на вољу.

Комична хорор фантазија Битлђус, америчког редитеља Тима Бартона прославила је ексцентричног духа чији је задатак да уплаши и отера станаре једне куће.

Живот, условно речено, удахнуо му је Мајкл Китон, а након великог успеха филма 1988. године, истоимени цртани филм наставио је да Битлђусу повећава армију обожавалаца.

Ипак, љубитељима овог Батроновог филма и његовог јунака није лако да то и покажу. Битлђус најчешће носи црно-бело одело и воли јарке детаље, што може да се копира једино ако се креће на маскенбал.

"Omulamp", произвођач необичних лампи из Ирске, све је променио када је пружио обожаваоцима Битлђуса могућност да макар приликом уређења дома могу да дају машти на вољу.

број коментара 0 Пошаљи коментар