Од Беба Јоде, Авенџерса, Вини Пуа до Микија Мауса – нова линија Дизнијевих маски за децу

Ношење маски за лице у време пандемије коронавируса је постало уобичајена појава, a како би малишанима олакшали да се навикну на овај комад тканине у компанији „Дизни“ су дизајнирали посебну линију маски за децу.

Ношење маске на лицу после извесног времена постаје неугодно како одраслима, а пре свега деци. Зато су у компанији „Дизни“ пронашли решење како да малишане привуку и олакшају им ношење маске.

Представила је нову линију маски за лице за вишекратну употребу с ликовима из Дизнијевих цртаних филмова од Вини Пуа, Мики Мауса до данас актуелних Авенџерса. Маске су израђене у три величине.

У „Дизнију“ обећавају да ће сав приход од продаје маски биди дониран непрофитној организацији Медшер која се бави дистрибуцијом медицинске опреме болницама.

Из компаније су саопштили и да ће донирати милион маски за лице деци и породицама у заједницама које су под повећаним ризиком и којима је то најпотребније, као и организацијама које се баве спречавањем ширења короновируса. Већ је дониран велики број маски у Њујорку, Калифорнији, Флориди и Вашингтону.

Председник компаније, Едвард Парк, каже да се нада да ће Дизни маске за лице олакшати породицама напоре да заштите децу. Признаје да ношење маске деци може деловати застрашујуће и непријатно, али то је једини начин да се заустави ширење вируса, и да се нада да ће им ове маске олакшати да се навикуну.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво