Арманијева ревија због коронавируса иза затворених врата

Италијански модни дизајнер Ђорђо Армани одлучио је да, у оквиру Миланске недеље моде, одржи ревију иза затворених врата због ширења коронавируса у Италији.

„Ђорђо Армани жели да вас обавести да ће његова женска колекција за јесен/зиму 2020-2021. бити представљана иза затворених врата због развоја епидемије коронавируса у Италији. Ревија која ће се одржати у празној сали биће уживо преношена на службеној веб-страници аrmani.com, Инстаграму и Фејсбуку. Одлука је донета ради добробити свих гостију, како би се избегао боравак у пренатрпаном простору“, стоји у службеној изјави модне куће Армани.

Национална комора италијанске модне индустрије, која организује ревију, саопштила је да је Армани први који је донео такву одлуку, преноси Тас.

У Италији је највећи број случајева заражених коронавирусом забележен у Ломбардији, чији је административни центар град Милано у коме се ревија одржава.

Тако ће љубитељи моде, захваљујући овим непријатним околностима, бити у прилици да прате Арманијеву ревију којој никада не би могли да присуствују.

број коментара 0 Пошаљи коментар