Сузана Перић: Жена је своја и никада није застарела

Модна креаторка Сузана Перић добила је позив да отвори зимско издање Недеље моде у Милану, 19. фебруара 2020. године.

На Недељи моде у Милану, прошле године, креаторка  је добила награду за најбољег интернационалног дизајнера.

Гостујући у Београдској хроници, модна креаторка Сузана Перић, напоменула је да се уметници на неки начин сваком својом колекцијом такмиче и са конкуренцијама и сами са собом.

„Прошле године сам била у једном дивном друштву, била сам са Леном Ковачевић, и направиле смо један перформанс који је представио прво Београд, а онда Србију,као и мој рад. На српском језику је 45 минута уживо певала Лена Ковачевић, а манекенке су парадирале у прелепим моделима“, рекла је креаторка.

Додала је да ове године у Милано иде Јелена Гавриловић, и певаће песму „Светла сумрака“, која је победила на песми „Евровизије“, 1964. године.

„Нови перформанс и нова визија која ће бити представљена, зове се 'Пасош', а значење је да смо у моди сви исти и она нас уједињује. Сваки пут је ту неки наш лични печат“, истакла је Сузана Перовић.

 Које су сличности и разлике организације ревије у Београду, у односу на Милано?

„Ја сам тамо дошла помоћу 'Србија Фешн Вика', који ми је после победе на њему, направио могућност да учествујем на модним сценама света. Чини ми се да смо ми бољи у организацији догађаја, а једина разлика је што је тамо отвореније тржиште и већа могућност дистрибуције“, рекла је модна креаторка.
 
Сузана је и главна уредница женског модног часописа „Базар“, који је прославио 55. рођендан.
„Наше жене и мушкарци који купују Базар, желе да сазнају све о успешним женама, о мајкама, он приказује свакодневни живот и дан", закључила је уредница часописа Сузана Перовић.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 28. јан 2020, 14:12) - Jelena [нерегистровани]

Bravo!

Odlično je da neko iz naše zemlje bude pozvan na Milano Fashion Week, to je velika stvar za imidž Srbije. I bravo za Bazar, izgleda sve bolje, posebno modni editorijali.

(петак, 24. јан 2020, 21:25) - anonymous [нерегистровани]

Sramota!

Ova zena je upropastila Bazar....